Betöltés...

A képzőszerveknek – mint autós vagy motoros iskola – lehetőségük van ezen az oldalon megjelenni. A tanulóknak pedig ezáltal lehetőségük lesz az iskolán keresztül igénybe venni a díjköteles tananyagokat és/vagy teszteket. Az így jogosultságot kapott tanulók tananyag használati aktivitásait és teszt eredményeit pedig a képzőszerv nyomon tudja követni.

Minden iskolához nyílván van tartva egy felhasználható egyenleg. Ebből kerül levonásra a tanulók részére szükséges jogosultság adásának díja, a tananyagok, illetve teszt kérdéssorok eléréséhez. A regisztrációkor minden képzőszerv 12.000 Ft értékű kezdő egyenleget kap ajándékként, amivel pár tanulója részére történő jogosultság adásával már ki is próbálhatja a weboldal működését.

Amennyiben szeretne ezen a weboldalon megjelenni, mint képzőszerv, először egy regisztrációs kérést kell eljuttatnia felénk. Ez a regisztráció ingyenes. Adatainak megadása után egy regisztrációs e-mail kerül elküldésre, és az abban található linkre kattintva meg kell erősítenie a regisztrációját. (Azok a regisztrációs igények, amelyek nem lettek megerősítve, 30 nap után törlésre kerülnek.) Ezt követően, ha mi is – munkanapokon néhány órán belül – feldolgoztuk ezt a regisztrációt, lehetősége lesz belépni az oldalra a regisztrárlt e-mail címmel és jelszóval.